ĐAVOLJA VAROŠ – jednodnevni izlet 14.10.2023.

TERMIN:14.10.2023

CENA ARANŽMANA: 3.500,00 rsd POLAZAK IZ LOZNICE

CENA ARANŽMANA: 3.000,00 rsd POLAZAK IZ ŠAPCA

PROGRAM PUTOVANJA
Polazak iz Loznice i Šapca u dogovoreno vreme i sa dogovorenog mesta (tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dva dana pre putovanja). Putovanje do Đavolje varoši sa usputnom pauzom. Nakon dolaska u prepodnevim satima, obilazak spomenika prirode u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vreme. Polazak iz Đavolje varoši, i odlazak do Vrnjačke banje. Dolazak u banju i slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Šabac i Loznicu. U popodnevim časovima polazak za Šabac i Loznicu. Vožnja sa usputnom pauzom. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
• prevoz autobusom turističke klase
• usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
• troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
ulaznicu u kompleks Đavolja varoš i obilazak sa vodičem – 350,00 dinara
• individualne troškove – nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA: U CELOSTI PRI REZERVACIJI

NAPOMENE:
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnoh okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
– Za sve informacije dobijene usmenim i
telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, kao i o vremenu polaska na putovanje.

zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *