Segedin / Morahalom banja – jednodnevni izlet 24.02.2024

TERMIN: 24.02.2024

CENA  ARANŽMANA:
POLAZAK IZ LOZNICA I VALJEVA – 2.900,00 rsd
POLAZAK IZ ŠAPCA – 2.600,00 rsd

PROGRAM PUTOVANJA:
Sastanak putnika u dogovoreno vreme i na dogovrenom mestu (tačno vreme poznato 2 dana pred put). Vožnja preko Novog Sada i Subotice. Posle ulaska u Mađarsku odlazak do banje Morahalom. Putnici koji se odluče za boravak u banji ostaju do polaska za Srbiju. Putnici koji žele boravak u Segedinu odlaze do grada.  Dolazak u Segedin, obilazak sa vodičem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon slobodnog vremena, odlazak do banje Morahalom po ostatak grupe i polazak za Srbiju. Večernja vožnja sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
• prevoz autobusom turističke klase
• razgledanje Segedina
• usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
• troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
• putno zdravstveno osiguranje

  • ulaznicu za banju Morahalom 4500 forinti (oko 12 eura), plaćanje se vrš u forintama
    • individualne troškove – nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA: U CELOSTI PRI  REZERVACIJI

Segedin

Morahalom banja

NAPOMENE:
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
– Za sve informacije dobijene usmenim i telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, kao I o vremenu polaska na putovanje.

 zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

-Nema zadržavanja na granici radi povrata  poreza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *