Zagreb festival svetlosti 23.03.2024

CENA ARANŽMANA:
POLAZAK IZ LOZNICE – 3.500,00 rsd
POLAZAK IZ VALJEVA – 3.500,00 rsd
POLAZAK IZ ŠAPCA – 3.500,00 rsd

Festival svetlosti je spoj umetnosti, dizajna, spektakla, zabave i arhitekture ove godine oživljavaju lokacije Gornjeg i Donje grada. Čarobne svetlosne instalacije, impresivno mapirane, razigrane animacije i raznobrojni objeki uređeni od strane umetnika prenose pozitivnu energiju.

SUBOTA 23.03.2024:  Polazak iz Valjeva, Loznice i Šapca u dogovoreno vreme i sa dogovorenog mesta (tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dva dana pre putovanja). Vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Zagreb. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Gornji grad – Crkva Svetog Marka, Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, zagrebačka uspinjača, Tržnica Dolac; Donji grad – Trg Bana Jelačića… Slobodno vreme za uživanje u festivalu svetlosti. Polaza za Srbiju u kasnim večernjim časovima.

NEDELJA 24.03.2024:  Dolazak u mesto polaska – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
• prevoz autobusom turističke klase
• razgledanje Zagreba u pratnji vodiča
• usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
• troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
• putno zdravstveno osiguranje
• individualne troškove – nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA: U CELOSTI PRI REZERVACIJI

NAPOMENE:
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnoh okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
– Za sve informacije dobijene usmenim  i telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, kao I o vremenu polaska na putovanje.

 zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

Nema zadržavanja na granici radi povrata  poreza.

VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA DUGA TRAVEL ŠABAC I YUTE
licenca OTP  38/2022  od 07.04.2022   kategorije A
datum programa 06/02/2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *